Veiligheidsadviseur gevaarlijke stoffen

Het doen vervoeren van als gevaarlijk voor transport geclassificeerde (chemische) producten is in heel de wereld onderhevig aan strenge regelgeving. Denk hierbij in Europa aan het ADR (vervoer over land), het RID (vervoer via de spoorwegen) en het ADN (vervoer via de binnenwateren). Verder kennen we het IMDG als internationale wetgeving over de zee en het IATA aangaande internationale wetgeving door de lucht.

Logisch dat er strenge wetgevingen zijn tenslotte zijn gevaarlijke stoffen producten die door hun aard een gevaar kunnen opleveren voor mens, dier en milieu.

Als gediplomeerd “Specialist Gevaarlijke Stoffen” en officieel gecertificeerd “Veiligheidsadviseur Gevaarlijke Stoffen” voor wegtransport (ADR), spoortransport (RID) en binnenwateren (ADN) kunnen wij u bijstaan aangaande de plichten die voortkomen uit de regelgeving van het ADR, het RID en het ADN kunt hierbij denken aan het opstellen van het jaarverslag, correspondentie met de overheden, het assisteren bij de administratie bij eventuele incidenten en Risico Inventarisatie en Evaluatie (R.I.E).

veiligheidsadviseur

Voorstellen & Missie en Visie

logo small geel 1

Contact
Frank Croonenberg
Philips van Almondestraat 19
3223 RA Hellevoetsluis

Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel : +31 (0)642486268

KvK Middelburg: 80163777
Bank: NL43 INGB 0008619539

Diensten

  • Implementeren en onderhouden kwaliteitsmanagement systemen
  • Optreden als veiligheidsadviseur ADR, RID & ADN
  • Optreden als interim manager transport & logistiek