Graag stel ik mij even aan u voor

Mijn naam is Frank Croonenberg, 54 jaar en woonachtig in regio Rotterdam. Sinds mijn 18e levensjaar ben ik gefascineerd door alles wat met transport- en logistiek te maken heeft.

Binnen de transport- en logistiek heb ik kennis en ervaring opgedaan in de scheepvaartwereld (Cargadoor I en II), Expeditie, Physical Distribution en Warehousing middels hard werken en mijn ogen goed de kost geven.

Begonnen als equipment controller bij Van Ommeren Agencies B.V. ben ik 35 jaar doorgegroeid, door het volgen van opleidingen, het opdoen van ervaring door een sterke “hands on” mentaliteit naar diverse management posities.

Door deze inspanningen ging de laatste tijd mijn interesse steeds meer richting kwaliteitszorg. Immers door het begrijpen van processen binnen de transport- en logistiek kon ik ook steeds meer zeggen over kwaliteitsverbeteringen en hoe die te documenteren en te implementeren.

Door de combinatie van mijn “hands on mentaliteit”, opleidingen / trainingen en jarenlange ervaring in de transport- en logistiek ben ik in staat om bedrijven te ondersteunen in hun management processen.

Kwalificaties

  • Nyenrode Business Universiteit
  • GMP+ Transport B4
  • IRCAS certified lead Auditor ISO 9001:2015
  • Dangerous goods Safety Advisor ADR,  RID & ADN

 

Voorstellen

logo small geel 1

Contact
Frank Croonenberg
Philips van Almondestraat 19
3223 RA Hellevoetsluis

Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel : +31 (0)642486268

KvK Middelburg: 80163777
Bank: NL43 INGB 0008619539

Diensten

  • Implementeren en onderhouden kwaliteitsmanagement systemen
  • Optreden als veiligheidsadviseur ADR, RID & ADN
  • Optreden als interim manager transport & logistiek