Implementatie & onderhoud van (kwaliteit) Management systemen

ISO 9001:2015
Een kwaliteitssysteem die gebruikt wordt in een business to business omgeving en draait om klanttevredenheid, het vermijden van risico’s en benutten van kansen centraal staat. Steeds meer opdrachtgevers waaronder overheden verlangen van hun toeleverancier dat zij gecertificeerd zijn.

Het implementeren van dit kwaliteit management systeem is een stap waar wij graag bij helpen hetgeen zal leiden tot het verkrijgen van het kwaliteitscertificaat na een audit van bevoegd auditor van een certificerende instantie zoals Lloyds, DNV, Bureau Veritas, TUV.

Edoch, eens per jaar zal de auditor langskomen om te zien of het kwaliteitsmanagement systeem op de juiste manier is bijgehouden. Het bijhouden van het kwaliteitsmanagement systeem kunt u ook aan ons toevertrouwen.

Als officieel bevoegd IRCA auditor (geregistreerd in Londen onder nummer 231586) zijn wij uw aangewezen partner voor het implementeren en bijhouden van uw kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015 !

  

GMP+ B4 Transport.
GMP+ ofwel “Good Manufacturing Practice” is gericht op het vervoer van levensmiddelen voor dieren.

Achtergrond voor het ontstaan van dit kwaliteitsmanagement systeem is het feit dat in het verleden verontreinigd diervoeder heeft geleid tot gezondheidsklachten bij mensen. Het betreft hier een kwaliteitsmanagement systeem dat de totale keten van de productie van diervoeder tot het consumeren van het eindproduct door dieren.

Wij helpen u met het opzetten van het opzetten- en onderhouden van het onder “B4 Transport”!

SQAS 2019
Het SQAS staat voor het “Safety, Quality Assessment Sytem”.
Het betreft hier een kwaliteitsmanagement systeem gericht op het vervoer, opslag en reinigen van chemische producten. Gelet de mogelijke impact van ongevallen met chemische producten hebben de chemie producerende bedrijven verenigd in de CEFIC en de chemie vervoerende transportbedrijven verenigd in de ECTA gezamenlijk het kwaliteitsmanagement systeem “SQAS” ontworpen.

Vrijwel alle grote chemie producerende bedrijven verlangen van transporteurs dat zij in het bezit zijn van het SQAS certificaat.

Wij helpen u met het opzetten- en onderhouden van het SQAS !

Kwaliteitssystemen

logo small geel 1

Contact
Frank Croonenberg
Philips van Almondestraat 19
3223 RA Hellevoetsluis

Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel : +31 (0)642486268

KvK Middelburg: 80163777
Bank: NL43 INGB 0008619539

Diensten

  • Implementeren en onderhouden kwaliteitsmanagement systemen
  • Optreden als veiligheidsadviseur ADR, RID & ADN
  • Optreden als interim manager transport & logistiek